De collega’s van Thuiszorg Rijnstad gaan altijd een stapje verder voor de cliënten
De collega’s van Thuiszorg Rijnstad gaan altijd een stapje verder voor de cliënten Foto:

Thuiszorg Rijnstad: aandacht voor mens én professional

ARNHEM - Werk je al een tijd als zorgverlener en wil jij graag voor een organisatie werken die zich net als jij met hart en ziel inzet voor haar cliënten? Zoek je een kleinere organisatie die de mens voorop stelt? Dan ben je van harte welkom bij Thuiszorg Rijnstad!

Thuiszorg Rijnstad is een erkende thuiszorgorganisatie in Arnhem. Met een zorgteam werkt het bedrijf voor ongeveer 50 cliënten in Arnhem Zuid. Vincent Populiers werkt als directeur zelf ook gewoon mee in de zorg. Daardoor weet hij precies wat zijn collega’s in hun werk nodig hebben. “We zijn flexibel naar zowel onze cliënten als naar onze medewerkers. We denken zoveel mogelijk proactief mee. Dus onze professionals hebben veel vrijheid om hun werk naar eigen inzicht te doen.”

Fijn team

De collega's van Thuiszorg Rijnstad gaan altijd een stapje verder voor de cliënten. Ze hebben echt oog voor de mens en gaan honderd procent voor het contact met de cliënt! Ze zijn heel betrokken bij hun cliënten en ze gaan zo ver mogelijk om ze te helpen. Daarnaast hebben we een gezellig en fijn team. We vinden het heel belangrijk dat de sfeer goed is. Door samen te werken en van elkaar te leren is iedere werkdag bij Thuiszorg Rijnstad weer bijzonder. Wij bieden daarnaast diverse opleidingsmogelijkheden om specialistische kennis binnen het team te behouden en uit te breiden” vertelt Vincent.

Collega’s gezocht

“Wij zoeken nu dringend enthousiaste wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen en Verzorgenden IG niveau 3. Wil jij ons team versterken? Stuur dan snel een email naar info@thuiszorgrijnstad.nl of bel: 026-3835970. Wij maken graag kennis met jou!”
Thuiszorg Rijnstad, Akkerwindestraat 71-103, Arnhem, 026-383 5970, www.thuiszorgrijnstad.nl.