De Opvliegers
De Opvliegers Foto:

Opvliegers Girls on Fire! bij Kunstwerk!

Een avond vol bekende hits en verhalen

Op vrijdag 24 mei 2024 staat Het Musiater in Zevenaar in vuur en vlam met het terugkerende spektakel van de Opvliegers:  Opvliegers Girls on Fire! Na het ongekende succes van de eerdere theatervoorstellingen, zijn de vriendinnen Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman terug met het leukste feel-good concert van het seizoen.

Opvliegers Girls on Fire! belooft een avond vol bekende hits die elke vrouw kan meezingen. Denk aan klassiekers als ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’. Deze hits worden afgewisseld met persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen van de drie dames. 50 plus and still on fire! Hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Heeft Lone echt last van moodswings? Onthult Cystine haar “secret weapon” om er zo goed uit te blijven zien? Is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Tijdens Opvliegers Girls on Fire! geven deze dames zich volledig bloot.

Hét vriendinnenuitje van het jaar

Dus, heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met je vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar met Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman. Bestel snel je kaarten online op www.liemerskunstwerk.nl.

Vrijdag 24 mei 2024, aanvang: 20.15 uur, prijs € 28,50 inclusief consumptie

Locatie: Het Musiater Zevenaar – Warempel zaal

Afbeelding