• Alles
  • (6)
    Algemeen
  • (2)
    Bijeenkomst
  • (1)
    Sport

40-jarig Jubileum Pigeons

zondag 30 september 16:30 uur

In de afgelopen decennia is Pigeons gegroeid naar een gezellige familie basketbalvereniging waarbinnen er ruimte is voor iedereen die wil basketballen.

Pigeons is een vereniging zijn waar iedereen graag naartoe komt, ongeacht afkomst, gender, leeftijd of fysieke belastbaarheid. Want zo heeft Pigeons vorig jaar ook het aangepast sporten omarmd en volledig geïntegreerd binnen de vereniging. Niemand hoeft bij Pigeons aan de zijlijn te staan. Iedereen doet en telt mee! Pigeons heeft veel basketbaltalenten opgeleid en vele Pigeons zijn uitgevlogen door heel Nederland en zelfs naar het buitenland. Eén van die spelers komt met zijn team naar Triominos voor een eredivisie basketbalwedstrijd. Nick Oudendag van New Heroes Den Bosch en de Orange Lions, gaat het opnemen tegen het sterke Landstede Basketbal uit Zwolle.

Deze bijzondere oefenwedstrijd zal gespeeld worden in Sportcomplex Triominos op zondag 30 september om 16.30 uur. Aansluitend zal er in de sportkantine een besloten feest worden georganiseerd voor alle leden, "oud"-leden en sponsoren. De entree voor deze wedstrijd is voor alle leden, "oud"-leden en sponsoren gratis. Voor kinderen tot 3 is de entree eveneens gratis. Voor alle overige bezoekers kost een kaartje € 2,50 (verkrijgbaar aan de kassa in Triominos). De opbrengst van de dag zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van Pigeons. www.depigeons.nl


deel deze activiteit

Locatie

Triominos
Duiven
Eltensestraat 4
6922jb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.