• Alles

Open Podium met o.a. Louis Roes

zaterdag 17 november 21:00 uur

Op zaterdag 17 november belooft het een hilarisch Open Podiumavond te worden in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. De twee optredende duo’s: No Pasa Nada en Gerard Slutter en Louis Roes zijn totaal verschillend. Maar zijn beide zeer succesvol in hun optredens. De avond begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

No Pasa Nada bestaat uit Leon Joshua en Guido Lennard. Beide komen uit Heemskerk. In 2015 besloten ze een demo voor-de-vrienden op te nemen die zeven eigen nummers bevat. De demo kreeg de naam ‘Looking for places’. In de zomer van 2016 volgde het eerste optreden, waarna er al snel meer volgden. No Pasa Nada speelt eigen liedjes die zich niet snel in een hokje laten plaatsen. Van meeslepende stampers tot kleine luisterliedjes. Melangolisch, melodieus met een eigenzinnige bite en een overtuigende live perfomance. No Pasa Nada hoopt door middel van optredens een groter gebied in Nederland te kunnen veroveren. De vorige keer dat dit duo in De Lantaern speelde was het publiek laaiend enthousiast.

Gerard Slutter en Louis Roes treden regelmatig op als duo. Met o.a. jaren '50, -‘60 en -'70 hits, eigen nummers en mooie evergreens en ballads. De aankondiging van de nummers loopt bij Louis nogal eens uit op een hilarisch verhaaltje. Gerard vormt daarin een bewonderenswaardige tegenpool met zijn fraaie ballads. Een afwisselend programma met heel veel lekkere herkenbare ouderwetse meezingers. Speciaal voor de jeugd van vroeger.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden