• Alles

Queen en Freddie zijn hot

zaterdag 17 november 21:00 uur

Foto: Management Vipers

Queen-tribute Vipers will rock you in Wunderland Kalkar op 17 november.

Er is geen ontkomen aan op tv, radio en online sinds de film over het leven van Freddie Mercury in première ging! Bohemian Rhapsody is momenteel de bestbezochte film van Nederland. Maar liefst meer dan 200.000 mensen zagen de film al in de eerste week. Queen en Freddie zijn superhot! Wie zin heeft gekregen om de muziek live te beleven, moet 17 november aanstaande in Wunderland Kalkar zijn. Eén van de beste Queen-tributebands, Vipers uit Italië, treedt dan op in het nabijgelegen Kalkar, direct over de grens.

Vipers weet als geen ander de muzikale erfenis van Freddie en zijn beroemde bandmaten te vertolken. Twee jaar op rij wisten frontman Giuseppe Maggioni en zijn collega’s zelfs de grootste Queen-fan op het festival Coverland te beroeren. Legendarische nummers als We Will Rock You, Another One Bites The Dust, Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Somebody To Love en nog vele andere worden tot in detail gespeeld en gezongen.

Vipers verzorgde sinds 2002 ruim 1.600 live shows in heel Europa en wordt alom geprezen. Niet alleen om de knappe muzikale prestaties van de frontman en band, maar tevens om de podiumact inclusief kenmerkende kleding. Vipers maakt een optreden tot een geweldige belevenis, een waardige, muzikale ode. Het mag dan alweer 27 jaar geleden zijn dat Freddie Mercury overleed, de muziek van Queen en rockicoon Freddie is nog springlevend!

Aanvang Tribute Night Queen: 21:00 uur

Online tickets via www.wunderlandkalkar.eu: € 29,90 p.p.

Tickets aan de avondkassa: € 32,50 p.p.

Frisdrank, bier en wijn is bij de entreeprijs (onbeperkt) inbegrepen.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden