• Alles

Team Duiven organiseert Alpe d’HuZes diner

zaterdag 25 mei 18:06 t/m 22:06 uur

Fotografie: Eef & Co

Begin juni wordt de elfde editie van de Alpe d’HuZes gehouden. Ruim 5000 hardlopers, wandelaars en fietsers, waarvan 16 van Team Duiven, gaan de legendarische Alpe d’Huez bedwingen. Met maar 1 doel: zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen kanker. Dit wordt gerealiseerd door evenementen te organiseren die mensen aanspreken en waarvoor ze bereid zijn een bijdrage te doen voor het goede doel.

Daarom organiseert Team Duiven op 25 mei a.s. het Alpe d’HuZes diner bij Zaal Gieling Groessen. Rogier Sluyter, vroeger eigenaar en chefkok van restaurant De Goede Gooier in Blaricum en nu elk jaar betrokken bij de catering tijdens Alpe d’HuZes, zwaait die dag de scepter in de keuken. Hij zorgt voor een geweldig 6 gangen diner. Een avondvullend programma met een aperitief, 6 gangen en afsluitend koffie/thee. Naast fantastisch eten, zal er ook voor entertainment gezorgd worden, waaronder een veiling! Voor deze unieke avond betaalt u € 66,66 per persoon, inclusief drankjes. De kosten voor eventuele gewonnen veiling items komen hier nog wel bij. De avond begint om 18.06 uur en eindigt om 22.06 uur.

Alpe d’HuZes diner voor € 66,66.

De Alpe d’Huez werd in 2006 door 6 vrienden voor het eerst beklommen. Eén van deze 6 vrienden kreeg te horen dat hij lymfeklierkanker had en zo is Alpe d’HuZes ontstaan en is het KWF als goed doel aan deze uitdaging verbonden. Bij de 1e editie van Alpe d’HuZes stonden 66 fietsers aan de start.

Omdat Team Duiven zoveel mogelijk geld wil doneren aan het KWF wordt het diner grotendeels gesponsord door : Zaal Gieling Groessen, Slagerij De Groene Weg Bas Derksen, Wennekes Vishandel, Makro Duiven, De Groene Schuur, Fruitkwekerij de Stokhorst, Poeliersbedrijf Hans Koens, bakkerij Godschalk, IJs&zo, Vrumona, Heineken, Peeze Koffie, Appeldoorn Wijnhandel en Jac. Bongers dranken. Ook voor de veiling is alles gesponsord!

Meld je aan voor dit bijzondere diner

Stuur een email naar teamduiven@hotmail.com. Geef in je mail aan met hoeveel personen je wilt komen, eventuele allergieën waar de keukenbrigade rekening mee moet houden, en je contactgegevens. Er is plaats voor maximaal 80 personen. Vanaf 4 personen kun je een eigen tafel reserveren.

De kosten van het diner dienen vooraf betaald te worden door het bedrag te doneren op de actiepagina van Team Duiven. Hierover krijgt u instructies bij de bevestiging van de reservering.


deel deze activiteit

Locatie

Zaal Gieling
Groessen
Dorpsstraat 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden