• Alles

Liemers Posbankloop

zaterdag 29 juni 0:01 uur

De inschrijving voor de officiële Kennedymars van de Liemers Posbankloop op 29 juni is weer geopend. Dit is een 80 kilometer lange tocht door de Liemers en over de Veluwe/Posbank. Om deze echte prestatietocht te volbrengen moeten deelnemers finishen binnen twintig uur. Onderweg zorgt de organisatie voor een gevarieerd aanbod aan eten en drinken, waardoor de lopers alleen een bidon mee hoeven te nemen om te kunnen vullen met water.

Er zijn bij de Liemers Posbankloop ook routes van 50, 40 en 30 kilometer. Deze passen perfect in het trainingsschema van de Vierdaagse van Nijmegen. Inschrijven kan tot en met 23 juni. Later is vanwege vanwege de inkopen niet mogelijk. Kijk voor inschrijven en meer informatie op www.liemersposbankloop.nl.

In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni starten de wandelaars om 00.01 uur met de 80 km Kennedymars. De route is opgedeeld in een 30 km nachttocht en een 50 km dagtocht. In de vroege ochtend beginnen de wandelaars om 05.00 uur de 50 km tocht over hetzelfde wandelparcours als de dagtocht van de Kennedymars.


deel deze activiteit

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden