• Alles
  • (2)
    Muziek

Lekker toeren met de bromfiets door de Liemers

zaterdag 15 juni 9:30 uur

Gruosna 838, de activiteitencommissie van carnavalsvereniging De Deurdreiers uit Groessen, houdt op zaterdag 15 juni voor de derde keer een toertocht voor brommerrijders. Iedereen die een brommer heeft kan meedoen.

De brommertoertocht door de Liemers begint langzaam een begrip te worden. Steeds meer liefhebbers sluiten aan. Het eerste jaar waren er 18 deelnemers, vorig jaar al 33. Brommers van legendarische merken als Zündapp, Kreidler, Simson, Sparta, Puch, Jamathi en Tomos waren vertegenwoordigd. Dit jaar hoopt de organisatie richting 50 deelnemers te gaan. De tocht op 15 juni is ongeveer 100 kilometer lang, gesplitst in een deel voor de pauze en een deel na de pauze. Anders dan voorgaande jaren is dat de route niet is bewegwijzerd. Er wordt gereden met voorrijders, mensen die de route hebben uitgezet.

Aanmelden kan door een email te sturen naar: brommerskieken@deurdreiers.nl, Deelname kost 8 euro. Dat is inclusief wat te eten en te drinken in de pauze. Op 15 juni wordt vanaf 09.30 uur verzameld op het terrein van Showband KDO aan de Commendereij 20 in Groessen. De start aldaar is om 10.30 uur. Rond het middaguur is de pauze op Den Oldenhoek 8 in Groessen. Rond 14.30 uur is de stoet weer terug.


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden