• Alles
  • (1)
    Sport

Kerkdienst over hoopvol blijven

zondag 7 juli 16:00 uur

GKv Duiven-Velp

Hoe blijf ik hoopvol? Over die levensvraag spreekt pastor Rob Nijhoff in de kerkdienst van zondag 7 juli in de SoW-kapel in Duiven. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt, begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om te komen luisteren. In de dienst wordt ook gezongen en gebeden. Er wordt geen eucharistie of avondmaal gevierd. Na afloop van de bijeenkomsten is er tijd voor koffie en een goed gesprek. 'Je krijgt een serieus verhaal en napraten achteraf', vertelt dominee Rob Nijhoff. Hij hoopt dat mensen de tijd nemen om bij de themadienst aanwezig te zijn. 'Zondag is het moment waarop je kunt nadenken over levensvragen. Door altijd maar door te gaan kun je jezelf voorbijlopen. Een mens heeft het nodig om zo nu en dan even gas terug te nemen en te kijken waar hij of zij mee bezig is. Wat doe ik allemaal? Waarom zou ik dit volhouden tot m'n pensioen? Waar liggen mijn prioriteiten?'

In 2019 zijn er tot de zomervakantie op elke eerste zondagmiddag van de maand themadiensten over levensvragen geweest. Dit is voorlopig de laatste in die serie.


deel deze activiteit

Locatie

SoWkapel
Duiven
Rijksweg 56B
6921aj


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden