• Alles

Open repetitie Popkoor Repeat

dinsdag 24 september 20:00 t/m 22:15 uur

Foto: Tom Harder

Popkoor Repeat, hét popkoor uit de Liemers, is op zoek naar nieuwe leden. Met name in de mannelijke stemgroepen is plaats voor nieuwe zangers, maar goede zangeressen laat het popkoor ook zeker niet lopen.

Repeat is net gestart aan een nieuw zangseizoen en met een ambitieus, mooi en vol programma voor de boeg dit jaar is er plaats voor nieuwe leden. Ben je op zoek naar een actief koor dat eens per twee jaar een reeks avondvullende theaterconcerten in het Musiater speelt? Zoek je een muzikale uitdaging? Wil je je zangtechniek een boost geven? En wil je naast dat alles ook gewoon graag deel uit maken van een onwijs gezellige groep? Dan is Repeat op zoek naar jóu!

Repeat repeteert o.l.v. top dirigente Juliette Dumoré elke dinsdagavond van 20:00-22:15 in het Dorpshuus te Groessen. Daarnaast werkt het koor nauw samen met creatieve duizendpoot; regisseur Richard Sprokkereef.

Op dinsdagavond 24 september a.s. organiseert Repeat een open repetitie voor geïnteresseerde zangers/zangeressen. Aanmelden voor de open repetitie kan gemakkelijk via info@popkoorrepeat.


deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis Groessen
Groessen
St Isisdorusplein 4
6923db


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden