• Alles

Inloopochtend Week van de Opvoeding in De Stek

woensdag 9 oktober 9:00 t/m 12:00 uur

Foto:

De week van maandag 7 t/m zondag 13 oktober is dit jaar in het hele land de Week van de Opvoeding. Een week die in het teken staat van (goed) opvoeden en ouderschap. Op woensdag 9 oktober is er in het kader van de actie een inloopochtend in De Stek in Duiven.

De ochtend wordt georganiseerd door meerdere instanties: Home-Start De Liemers, Buurtgezinnen Duiven en Westervoort, de ouder/kind-cafés in Duiven, Westervoort en Zevenaar en het ouder/kind-café van KerkvoorNu. Samen proberen ze tijdens de inloopochtend invulling te geven aan het thema van de Week van de Opvoeding: 'Hand in Hand'. Ouders kunnen kennismaken met de verschillende organisaties en de initiatieven die ze nemen, en met andere ouders van gedachten wisselen. Kinderen die meekomen kunnen hun hart ophalen in de speelruimte van De Stek.

Het inloopcafé op 9 oktober opent de deuren om 09.00 uur en duurt tot 12.00 uur. De Stek, de thuishaven van KerkvoorNu, is gelegen aan de Rijksweg 53 in Duiven. Parkeren kan voor de deur. Voor wat lekkers voor ouders en kinderen wordt gezorgd. Bij vertrek ligt er bovendien voor iedereen een verrassing klaar. Vooraf aanmelden hoeft niet.


deel deze activiteit

Locatie

De Stek
Duiven
Rijksweg 53
6921AC


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden