• Alles

90-jarige Liemers Harmonie Duiven houdt feestavond

zaterdag 2 november 19:30 uur

Muziekvereniging Liemers Harmonie Duiven bestaat dit jaar 90 jaar. Tijdens een speciale feestavond wordt dit gevierd met leden en oud-leden. Op zaterdag 2 november is iedereen van uitgenodigd.

Secretaris Bart Kersten: "We proberen veel oud-leden te bereiken om dit feest mee te vieren. We hebben ook een avond georganiseerd die de moeite waard is."

Wat maakt het een bijzondere avond? Kersten: "Tijdens ons voorjaarsconcert zijn veel oude foto's en beelden voorbij gekomen, die lang niet iedereen heeft gezien. Er was behoefte om hier ruim de aandacht voor te hebben. Onze verenigingsarchivaris Eddy Boss heeft veel van deze foto's bewaard en opgezocht. Het levert een heel mooi beeld van 90 jaar Liemers Harmonie Duiven. Voor veel leden en oud-leden zal het een feest der herkenning zijn."

Warm Winter Concert

Op zaterdag 2 november wordt het jubileum gevierd in 't Muziekhuus aan de Visserlaan 39 in Duiven. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Voor het eerste drankje en hapje wordt gezorgd.

Het jubileumjaar van Liemers Harmonie Duiven wordt afgesloten met het Warm Winter Concert in de Remigiuskerk op zaterdag 21 december.


deel deze activiteit

Locatie

’t Muziekhuus
Duiven
Visserlaan 39
6921WZ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden