• Alles

Groessense carnavalisten verwelkomen nieuwe prins

zaterdag 9 november 20:11 uur

Prins Roland Vedder de eerste, zijn adjudant Ralph, jeugdprins Nathan (zoon van prins Roland) en prinses Lotte beëindigen zaterdag 9 november hun regeerseizoen 2018-2019 bij carnavalsvereniging De Deurdreiers in Groessen.

Eerder op die dag is vanaf 13.30 uur in jongerensoos Rinoceros het afscheid van jeugdprins Nathan Vedder en prinses Lotte Wilting. De kinderen van de groep 8-leeftijd van de basisschool maken vervolgens middels loting onderling uit wie de nieuwe prins, prinses, president en andere functiebekleders worden voor het komende carnavalsseizoen.

Tijdens het avondprogramma in feestburcht Gieling mogen ze zich voorstellen op het podium van de 'grote' prins tijdens het prinsenbal. Gedurende die grote carnavalsavond nemen De Deurdreiers op ludieke wijze afscheid van prins Roland Vedder de eerste en zijn adjudant Ralph Meijer. Om 22.11 uur wordt het volgens Deurdreiers-woordvoerder Geert Smits "best bewaarde geheim van Groessen" onthuld met de spectaculaire presentatie van de nieuwe prins en adjudant van De Deurdreiers

Smits: "Met DJ Tom wordt een gezellig feestje gegarandeerd voor alle leeftijden. Alle dorpsgenoten en genodigde verenigingen zijn van harte welkom en de toegang is gratis. Deelnemers aan de optocht kunnen zelfs een prijs winnen."

Het prinsenbal op zaterdag 9 november in feestburcht Gieling begint om 20.11 uur.


deel deze activiteit

Locatie

Zaal Gieling
Groessen
Dorpsstraat 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden