• Alles
  • (2)
    Muziek

Nieuwe theatervoorstelling van musicalvereniging Pit!

zaterdag 23 november 20:00 uur

Foto: @Koos Roelofs

Zoals ieder jaar in het najaar brengt de Duivense musicalvereniging Pit! een theaterstuk op de planken van cultureel centrum De Ogtent. Dit keer de hilarische voorstelling 'Eiland'.

Vier wetenschappers en een arts die onderzoek doen naar slakken, leven samen op een eiland. Ze zijn tevreden met hun bestaan, ook al is het geïsoleerd. Tot er op een dag een schip strandt en de bemanning, inclusief een verstekeling, voet aan wal zet. Ook de crew van een helikopter die een noodlanding moet maken, voegt zich bij het gezelschap. Het is allemaal wat te veel van het goede en al snel lopen de spanningen op.

Genoeg verwikkelingen voor een vermakelijk theaterstuk, dat is geschreven door Pit!-oprichtster Jackie van der Werff. De regie is in handen van Jennie Hidding. De acteurs worden ondersteunend door mini-Pitters, enthousiaste kinderen die vol overgave meezingen en meedansen.

Er zijn voorstellingen op vrijdag 22 november (20.00 uur), zaterdag 23 november (20.00 uur) en zondag 24 november (14.30 uur). Kaarten à 8 euro zijn te koop bij de Bruna, bij Bakkerij Koenen aan het Eilandplein en voor de voorstellingen bij de ingang van de zaal. Online bestellen kan ook: www.pitduiven.nl. Of stuur een email naar: pitduiven@live.nl.


deel deze activiteit

Locatie

De Ogtent
Duiven
Remigiusplein 9
6921BL


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden