• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (1)
    Theater

Mediumschap

zondag 24 november 10:00 t/m 11:00 uur

Spooky of fantastisch? Als je de eerste keer met mediumschap in aanraking komt, kan het je beide bekruipen: hoe weet het medium van alles over mijn overleden dierbaren te vertellen, zonder dat ik dat heb verteld? Spooky, maar vooral fantastisch! Het is een liefdevolle ervaring. Liefde wordt herbeleefd over de grenzen van de dood heen.

Demo

Peter Groenewegen en Mirjam Verschure hebben hun driejarige opleiding bij de Academie voor Mediumschap in Naarden voltooid en willen graag mensen in contact brengen met hun overledenen door een demonstratie te geven, omdat het zo ontroerend mooi en liefdevol is om te doen.

Geïnteresseerd?

Je bent van harte welkom bij ons thuis, Engeveldestraat 4, Groessen op zondag 24 november van 10:00 tot 11:00 uur. Graag even aanmelden bij Peter: info@inter-advice.nl of 06 30716601. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

We kunnen niet garanderen dat je contact krijgt met een dierbare omdat er meerdere mensen aanwezig zijn, maar je krijgt hoe dan ook een bijzondere, liefdevolle ochtend, omdat je merkt dat onze overledenen er nog steeds zijn. Het leven gaat door!


deel deze activiteit

Locatie

Bij Peter en Mirjam
Groessen
Engeveldsestraat 4
6923pa


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden