• Alles
  • (1)
    Sport

Napraat- of stilte-avond n.a.v. gezinsdrama in de witte kapel

donderdag 5 maart 19:30 uur

Foto: Jolande van Baardewijk

24 januari 2020, het nieuwe jaar was net begonnen, vond in Duiven een schokkend gezinsdrama plaats aan de Roodwilligenstraat. Drie gezinsleden kwamen om en een brand bracht voor hulpinstanties veel werk en spanning mee. Vele Duivenaren waren in shock over het gebeuren.

In de kapel werd een stilteruimte ter beschikking gesteld aan wie een kaarsje wilde branden en wensen, gedachten en gebeden in een boek wilde schrijven. Dit boek werd via de uitvaartonderneming aan de familie van de overledenen gestuurd.

Inmiddels zijn we enige weken verder. Nog steeds houdt het verlies voormalige buren, oud- collega’s, klasgenoten, medestudenten en vrienden van de dochter bezig. Daarom stelt de Protestantse Gemeente van Duiven nog één avond, donderdagavond 5 maart, de stilteruimte in de witte kapel ter beschikking aan wie nog wil napraten, samen verwerking en delen zoekt. Voelt u zich, voel jij je zich welkom, als je iets wilt delen of een gedicht wilt voorlezen, een paar woorden wilt spreken, op welke manier ook iets stilstaan of iets delen. Ieder heeft hiervoor zijn of haar eigen manier, dat respecteren we graag.

Hartelijk welkom donderdagavond 5 maart, 19.30 in de witte kapel, Rijksweg 56 Duiven!


deel deze activiteit

Locatie

SoWkapel
Duiven
Rijksweg 56B
6921aj


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden