• Alles

Bert Timmer Memorial Loop weer op zondag 5 september

zondag 5 september 10:30 uur

(Foto: Rob Jansen)

Vorig jaar ging de Bert Timmer Memorial Loop (BTML) in het Horsterpark niet door vanwege corona, maar de organisatoren gaan ervan uit dat het dit jaar weer wel kan. Op zondag 5 september.

In 2019 werd de BTML voor de zesde keer gehouden. Met een jaar uitstel moet het dit jaar dus de zevende editie worden. De loop heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in de regio als een laagdrempelig evenement voor zowel recreant als wedstrijdloper. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 5 en 10 kilometer (inclusief een bedrijven/teamloop). Daarnaast zijn er jeugdlopen over 500 en 1000 meter (inclusief een competitie voor Westervoortse en Duivense basisscholen).

Organisator van de BTML is de Loopgroep FRoS. Financieel wordt de loop helemaal afgedekt door sponsors en de inschrijfgelden van de deelnemers. Blijft er aan het eind wat over, dan gaat dat naar een lokaal goed doel. Het evenement wordt rond de start- en finishplek aangekleed met kraampjes en muziek. ‘Een dag voor de hele familie', aldus FRoS.

Naamgever van de loop is de in 2012 aan een hartstilstand overleden Duivense hardloper Bert Timmer.

Inschrijven: www.btml.nl


deel deze activiteit

Locatie

Horsterpark
Duiven
Horsterparklaan
6922nr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden