• Alles
  • (1)
    Muziek

Bert Timmer Memorial Loop

zondag 1 september 10:30 uur

Foto: Rob Jansen

Elk jaar organiseert de Loopgroep FRoS in het najaar de Bert Timmer Memorial Loop dit ter nagedachtenis aan Bert Timmer die in 2012 is overleden aan een hartstilstand. Vanaf de eerste wedstrijd is er toename van het aantal lopers te bemerken. Momenteel lopen zo'n 500 lopers mee verdeeld over de verschillende categorieën.

Door de jaren heen zijn er naast de vaste onderdelen, zoals de 5 en 10 kilometer loop, een aantal nieuwe elementen toegevoegd. De jeugdloop inclusief de scholencompetitie voor de gemeentes Westervoort en Duiven én een Bedrijven/Teamloop zijn de daarop volgende jaren toegevoegd aan deze recreatieve hardloopwedstrijd. Deze loop heeft door de jaren heen regionale bekendheid opgebouwd en heeft onderhand een vaste plaats op de hardloopkalender gekregen.

Deze wedstrijd wordt geheel georganiseerd door de vrijwilligers van de lopers van FRoS. Zowel alle voorbereidingen als tijdens het evenement zelf. Alle kosten voor dit evenement worden gefinancierd uit sponsoring én van de inschrijf kosten van de lopers. Gelden die na aftrek van de gemaakte kosten resteren komen ten goede aan een lokaal goed doel. Naast de hardloopwedstrijd probeert FRoS van deze dag ook wel bekend als 'Jaarlijks sportief evenement in de Liemers', die verder aangekleed wordt met standjes en muziek er een dag van te maken voor de hele familie.


deel deze activiteit

Locatie

Horsterpark
Duiven
Horsterparklaan
6922nr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden