• Alles
  • (3)
    Algemeen
  • (1)
    Sport

Kerkdienst: je omgeving mooier maken

zondag 7 april 16:00 uur

GKv Duiven-Velp

Hoe maak ik mijn omgeving mooier? Over die levensvraag spreekt pastor Rob Nijhoff in de kerkdienst van zondag 7 april in de witte kapel in Duiven in Zevenaar.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt en begint om 16.00 uur. In 2019 houdt de gemeente op elke eerste zondagmiddag van de maand themadiensten over levensvragen.

De themadiensten in mei, juni en juli vinden plaats in de Ontmoetingskerk in Zevenaar. Op 5 mei gaat het over de vraag: Hoe word ik gelukkig? Op 2 juni: Hoe kom ik tot rust? En tot slot op 7 juli: Hoe blijf ik hoopvol? Iedereen die deze levensvragen herkent, is van harte welkom. Elke bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om te komen luisteren. In de dienst wordt ook gezongen en gebeden. Er wordt geen eucharistie of avondmaal gevierd.

Na afloop van de bijeenkomsten is er tijd voor koffie en een goed gesprek. 'Je krijgt een serieus verhaal en napraten achteraf', vertelt dominee Rob Nijhoff. Hij hoopt dat mensen de tijd nemen om bij een themadienst aanwezig te zijn. 'Zondag is het moment waarop je kunt nadenken over levensvragen. Door altijd maar door te gaan kun je jezelf voorbijlopen. Een mens heeft het nodig om zo nu en dan even gas terug te nemen en te kijken waar hij of zij mee bezig is.'


deel deze activiteit

Locatie

SoWkapel
Duiven
Rijksweg 56B
6921aj


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.