• Alles
  • (3)
    Algemeen
  • (1)
    Sport

Schlagerfestival met Gruosna

zondag 14 april 15:00 t/m 19:00 uur

In Groessen organiseren de commissieleden van Gruosna 838 een Duitse Schlagermiddag. De Duitse Schlagerband Die Powerhosen komt op zondagmiddag 14 april naar Groessen. Feestburcht Gieling is dan omgetoverd zijn tot een mekka voor oude en nieuwe schlagers.

Vroeger was dit genre al populair toen er in de Liemerse regio veel naar de Duitse tv werd gekeken, met muziekprogramma's als de 'Schlagerparade' met Dieter Thomas Heck, en 'Disco' met Euer Ilja (Ilja Richter) en later op de Nederlandse tv het Schlagerfestival gepresenteerd door Freddie Quinn en Dennie Christian.

De band 'Die Powerhosen' toert al jaren door Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Nederland. De band bestaat uit Gretchen Grönemaier en Klaus von Königswinter en hun acht-koppige begeleidingsband.

Met nummers als Atemlos (Helene Fischer), 99 Luftbalons (Nena), Ich bin wie Du (Marianne Rosenberg), Du (Peter Maffay) weten ze het publiek te vermaken.

Het programma is op zondag 14 april van 15.00 tot 19.00 uur. De zaal is open om 14.30 uur. Entreekaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop via www.deurdreiers.nl en op de voorverkoopadressen: Nijland Q8 station Duiven, Liemers Fietsen Duiven, Braams Corner Eilandplein Duiven, Sportkantine Loo, Van Ussen tweewielers Zevenaar en Zaal Gieling Groessen.


deel deze activiteit

Locatie

Zaal Gieling
Groessen
Dorpsstraat