• Alles

Toneelvoorstelling "Das Mooi"

zondag 26 mei 14:30 uur

Op 24, 25 mei om 20.00 uur en 26 mei om 14.30 uur speelt toneelgroep "Das Mooi" uit Groessen het blijspel Hotel Hommelus in het Dorpshuis in Groessen. Een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes, vol vaart en komische ontwikkelingen.

Karin, een zakelijke en vergeetachtige vrouw en haar ordinaire en altijd rokende zus Anita runnen samen hotel Hommelus, met twee bijzondere personeelsleden, Freek; de bediende en kok en Annie, de ietwat domme werkster. Ook de gasten zijn bijzonder. We treffen Wilbert, verzamelaar van allerlei beestjes. Mijnheer Krul, die een vaste gast is en al jaren met pensioen. Het bekakte echtpaar Charles en Marilene. Het gouden bruidspaar Gerrit en Stien uut Spiek. Ook is er een waarzegster die voor verrassende wendingen zorgt, en een groepje vriendinnen die samen van hun vakantie genieten, elk met hun eigenaardigheden.

Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop bij het Dorpshuis Groessen, bij bakker Godschalk en Fruitkwekerij de Stokhorst. Ook kunt u kaarten reserveren via toneelgroepdasmooi@outlook.com en ze daarna afhalen en betalen bij het Dorpshuis.


deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis Groessen
Zevenaar
St. Isidorusplein 4
6923bd


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden