Afbeelding
Foto: Canva

De Gouden Driehoek ‘de kracht van jullie samen’

woensdag 30 november 2022 10:00 t/m 13:00

“Eindelijk is het zover, je kindje is geboren. Hét begin van je gezin. Uit een wereld van warme omhulling rust je kind nu in je armen.”

Na de geboorte is vertraging nodig, om te voelen, ontdekken, herstellen en resetten. Hoe vind je elkaar? Hoe was je ervaring én mocht het er zijn? Welke behoeften zijn er? Voel jij je veilig en vertrouwd?

Manon Zuuring  en Lisette Kotte wensen ieder nieuw gezin een zachte start en warm welkom. De start van een mens begint al vóór conceptie. Ervaringen vanaf het prilste begin laten imprints achter, die bepalend zijn voor jou als mens. Daarvoor organiseren ze i.s.m. Hypericon groepsbijeenkomsten: inspirerende info over de eerste 1000 dagen en over de kracht van jullie samen.

Wil jij vol vertrouwen en verbinding beginnen op een manier die jullie ten goede komt en bij jullie past? Ben je geraakt & nieuwsgierig? Wij ontmoeten je graag op 30 november, 10.00 - 13.00 uur bij Hypericon aan de Berg en Dalseweg 83 in Nijmegen.

Locatie