Afbeelding
Foto: Dennis Slutter

Kerstconcert Louis & Gerard

zondag 17 december 2023 14:00

DUIVEN - Zondagmiddag 17 december om 14.00 uur geven Louis Roes en Gerard Slutter weer een kerstconcert in cultuurcentrum De Ogtent, Remigiusplein 9, in Duiven. Entree € 5,-. 

Kaartverkoop online via: www.deogtent.nl. Bevestigingsmail is tevens entreebewijs. Louis Roes en Gerard Slutter treden al vanaf 2001 samen op met hun kerstconcerten. Zij brengen licht in deze donkere periode. Behalve de traditionele Nederlands- , Engels- en Duitstalige kerstliedjes maken de beide heren ook graag gebruik van zelfgeschreven liedjes en verhaaltjes in de kerstsfeer. Met hier en daar ook een gospel of spiritual. De meerstemmige zang en hun subtiel op elkaar afgestemd gitaarspel is een lust voor het oor. Ieder jaar verzinnen ze wel iets nieuws in hun programma. De aankondigingen van de liedjes door Louis is vaak cabaretesk en met een knipoog naar de actualiteit en inhakend op de tekst van het volgende lied. Daardoor zijn deze concerten vermakelijk, luchtig, niet plechtig, en goed te verteren voor de feestdagen.

Locatie