Florist at work: pretty young woman making fashion modern bouquet of different flowers.
Florist at work: pretty young woman making fashion modern bouquet of different flowers. Foto: istockphoto.com

Bloemschikken bij De Hobby

vrijdag 3 februari 2023 10:30 t/m 12:30

Vrijdag 3 februari  van 10.30 tot 12.30 uur gaan we weer van start met bloemschikken bij Hobbycentrum De Nonnendaal. 

Onder begeleiding van Tonny kun je aan de slag om je eigen bloemstuk te maken. Zij geeft uitleg over hoe je een mooie compositie kunt maken met bloemen, waar je op moet letten en hoe je het langst plezier hebt van je bloemen. Dus wil je graag met bloemen aan de slag om een schitterend bloemstuk te kunnen maken? Kom dan vanaf 3 februari om de week  bloemschikken bij ons. Fijne bijkomstigheid is dat het een heerlijk ontspannende en gezellige bezigheid is! Voor de aanschaf van de bloemen vragen we een bijdrage van 5 euro. Neem je eigen bloempotje mee!

Locatie