Women-Only Zaalvoetbaltoernooi

zondag 19 maart 2023 12:00 t/m 17:00

Op zondag 19 maart organiseert Jointly Women een zaalvoetbaltoernooi alleen voor meiden in Sporthal De Meijhorst in Nijmegen. Meiden kunnen zich nog gratis aanmelden tot maandag 13 maart.

Ladies Only toernooi

Het zaalvoetbaltoernooi vindt plaats op zondag 19 maart van 12:00 tot 17:00 in Sporthal De Meijhorst. De wedstrijden worden 5 tegen 5 gespeeld. Teams tellen elk maximaal 7 spelers. Het toernooi is helemaal alleen voor meiden bedoeld. Er doen zowel meidenteams van 12 tot 16 jaar mee, als 16+ teams.

Waarom alleen voor dames?

Uit onderzoek blijkt dat er veel meer velden, coaches, en geld beschikbaar is voor jongensvoetbal dan voor meidenvoetbal. Daarnaast hebben veel 12+ meiden juist behoefte aan een plek om onder elkaar te zijn, samen lekker te sporten, en nieuwe vrienden te maken.

Wie kunnen zich aanmelden?

Meiden tussen de 12 en 16 jaar kunnen zich nog gratis aanmelden tot maandag 13 maart. De aanmeldingen voor 16+ teams zit al bijna vol.

Aanmelden kan met de volgende link: https://www.tournify.nl/live/jointlywomen