Stoelen met groene parasol
Stoelen met groene parasol Foto: LangeHezel46

Expositie ‘niets in het bijzonder’ van Ellen van der Velden

zaterdag 1 april 2023 13:00 t/m zondag 23 april 17:00

Ellen van der Velden weet niet beter dan dat ze tekent. In 2008 studeerde ze af aan de kunstacademie St. Joost in Breda, als designer en kunstenaar. Sindsdien is ze op zoek. 

Zelf zegt ze hierover: ‘Mijn werk is als mijn leven. Het is niet perfect, het is niet af en kan nog steeds alle kanten op. Ik schilder wat ik ervaar en wat ik voor me zie: niets in het bijzonder’.

Van der Velden koos ruim drie jaar geleden alsnog voor de vrije kunst. Via haar acrylschilderingen op hout of canvas toont ze wat ze ziet en ervaart. Bekende vormen uit het dagelijks leven, in niet-alledaagse kleurcombinaties. Haar werk nodigt uit om telkens opnieuw te ontdekken wat het zo aanstekelijk maakt.     

Voor deze expositie selecteerde Ellen werken die passen bij de voorzichtige warmte van het voorjaar. De deur van LangeHezel46 staat weer open, dus wandel binnen om een kijkje te nemen of om jezelf te trakteren op een paneel of doek.

LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - is gevestigd aan Lange Hezelstraat 46 in Nijmegen. Voor deze expositie geopend van 1 t/m 23 april 2023 op vrijdag – zaterdag - zondag van 13 tot 17u. Kunstenaar Ellen van der Velden is vrijdag 7 en 14 april en zondag 23 april zelf aanwezig. Voor meer informatie en actuele agenda zie www.langehezel46.nl