Jan Roelofs met twee van zijn boeken
Jan Roelofs met twee van zijn boeken Foto: Jan Roelofs

Mythologie voor de moderne tijd

woensdag 12 april 2023 19:30 t/m 22:00

We leven in een verwarrende en complexe tijd. In de (sociale) media buitelen de zienswijzen van overheden, wetenschappers, wappies en complotdenkers over elkaar heen. De recente verkiezingsuitslagen tonen ook aan dat er een omslag gaande is in het bewustzijn van de mensen. 

Jan Roelofs, coach, trainer en zeer gewaardeerd schrijver en spreker, deelt zijn visie op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen regelmatig op zijn Facebookpagina. Maar op woensdagavond 12 april zal hij live aanwezig zijn voor het geven van een openbare lezing bij De Oude Landmerken in Velp. Zelf zegt hij hier over: ‘Ik verklap hier alvast wat ik als grootste uitdaging zie: het verruimen van ons bewustzijn zodat we er ook de mythologische dimensie in mee kunnen nemen. Waarom dat belangrijk is, hoe we dat doen en wat ons dat brengt, daarover meer op 12 april. 

De lezing wordt georganiseerd door Vrijmetselaarsloge De Oude Landmerken en vindt plaats op 12 april in logebouw “De Oude Landmerken” Arnhemsestraatweg 360 in Velp. Aanvang 20 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. 

Vooraf aanmelden wordt gewaardeerd, via https://www.deoudelandmerken.nl/nieuws

De toegangsprijs bedraagt €10,- inclusief 2 consumpties. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.