Afbeelding
Foto:

Loo Budget Concert met Mengelmoes in het Huis van Loo

zondag 18 februari 2024 14:30

Het gezelligheidskoor Mengelmoes treedt op 18 februari op in het Huis van Loo. Het koor bestaat in 2024 alweer twintig jaar. Het is opgericht door enkele enthousiaste mannen uit Didam die samen graag vlotte nummers wilden zingen.

Een paar leden zongen al bij het Liemers Mannenkoor waardoor een mooie start gemaakt kon worden. Het koor wordt muzikaal begeleid door een eigen combo met Annèt Lammers op piano, Willy Gieling op drums, Theo Vonk op basgitaar en Theo Scholten op accordeon. De functie van dirigent wordt vervuld door Cindy Gregoor. Het repertoire bestaat uit feest- en levensliederen, musicalsongs, ballades en schlagers. Dit brede repertoire verklaart meteen de naam Mengelmoes. Aanmelden is niet nodig. Entree: € 10,- per persoon. Kaartverkoop aan de deur (het kerkgebouw, Loostraat 34, Loo) vanaf 14.30 uur.
Ontmoetingscentrum Huis van Loo organiseert iedere maand een ‘Loo Budget Concert’. Een uniek concept om iedereen die dat wil te kunnen laten genieten van live muziek op een bijzondere locatie!