Danny Froger
Danny Froger Foto:

RADIONL Artiestenshow op 31 maart in Groessen

zondag 31 maart 2024 20:30

GROESSEN – Op 1e Paasdag 31 maart komen Hollandse artiesten die verbonden zijn aan de populaire radiozender RADIONL naar Groessen. In Zaal Gieling gaat het allemaal gebeuren, de evenementencommissie ‘GRUONA 838’ zorgt voor de organisatie. Ze is een onderdeel van de Carnavalsvereniging De Deurdreiers.

Evenals vorig jaar zullen de bezoekers genieten van gezellige meezingers, en niet onbelangrijk is het ‘normale’ geluidsniveau, zodat iedereen kan genieten zonder later last te hebben van tuitende oren.
‘RADIONL’ voor een aantrekkelijke line-up gezorgd met artiesten als Danny Froger, Vinzzent, Mick Harren, Justen de Wildt, Joy Woelders en de sympathieke DJ Hessel Wijkstra met zijn partner Ineke.

Om de entreeprijs acceptabel te houden zijn een tiental sponsors bereid gevonden een steentje bij te dragen. E-tickets zijn voor de snelle beslissers tot 9 maart voor € 10 te koop via www.deurdreiers.nl, daarna wordt de prijs € 12,50. Op de voorverkoopadressen zijn de fysieke kaarten vanaf 9 maart te koop voor € 12,50.

De Hollandse feestavond start op 31 maart om 20:30 uur. Aan de deur bedraagt de entree € 15,00 (onder voorbehoud).

Voorverkoopadressen: (vanaf 9 maart): Leo van Ussen Tweewielers Zevenaar, Sportkantine Loo, Fruitkwekerij De Stokhorst Groessen, Present Art Duiven, Snackcounter Braam Duiven en Zaal Gieling Groessen.

Sponsors zijn: R&A Accountants en Adviseurs Zevenaar, Assurantiekantoor Lentjes en Zn. Groessen, Zaal Gieling Groessen, Lentjes Grondverzet Groessen, Leo van Ussen Tweewielers ZevenaarAriese Vastgoedonderhoud Groessen, Van Wely Leidekkers Groessen, ARGI.nl Didam, Branch Media Zevenaar en Stokman Administraties Groessen.