Henk (links) en Willem
Henk (links) en Willem Foto:

‘Duo As vanouds’ terug naor ‘t Dorpshuus

zondag 14 april 2024 14:00 tot 16:15

GROESSEN - Na vele jaren met hun voorstellingen Moês met Ribkes, treden twee leden van de voormalige muziektheatergroep ‘De Gebroeders’  weer op en wel zondagmiddag 14 april in Groessen. Een mooie gelegenheid om zo links en rechts met elkaar mooie herinneringen op te halen aan die goeie ouwe tijd. 

Toetsenist Willem Zweers en zanger/gitarist Henk Jansen staan tussen 14.00 en 16.15 uur weer op de bekende planken in het Dorpshuis en wel als ‘Duo As Vanouds’. Het belooft weer een programma te worden vol met nostalgie, humor en mooie nummers, voornamelijk in het Liemers Plat. Zelfs voormalig buutreedner Guus geeft acte de présence. Het dorpshuis is die middag open vanaf 13.00 uur en de toegangsprijs is vijf euro per persoon. De voorverkoop is onder andere bij het Dorpshuis Groessen. Voor info: Bel of mail Henk (mobiel 06-23542970, mail adres: henkjansen65@gmail.com).