Wiebke Bonnet (Foto: PR)
Wiebke Bonnet (Foto: PR) Foto:

Wiebke Bonnet en haar Garçons bij De Verzameling

zondag 21 april 2024 15:00

WESTERVOORT - Wiebke Bonnet en haar Garçons nemen het publiek bij De Verzameling in Westervoort op zondag 21 april mee in een wervelwind vol Franse muziek, met bloemige noten en een geur van Parijs, sigaretten, rode wijn en slapeloze nachten.

Genieten van de prachtige teksten en tijdloze melodieën van Franse interpreten, van Jacques Brel tot Michel Legrand, van Barbara tot Edith Piaf, van Charles Aznavour tot Serge Gainsbourg, en van Françoise Hardy tot Jacques Dutronc. Daarnaast spelen zij ook eigen werk. De originele arrangementen van Marcel Booij, met invloeden uit jazz, pop en latin, zorgen voor een onvergetelijke Franse middag. Met hun repertoire vol joie de vivre brengen Wiebke, Marcel Booij, Jean-Louis van Dam en Franc auf dem Brinke-Snellen je met hun nieuwe programma ‘Eau de chansons’ in een oogopslag naar Parijs.
Wiebke Bonnet groeide op in Parijs en speelt sinds haar zesde viool. Later ontdekte zij haar talent voor zang. Na een klassieke muziekopleiding, onder meer bij Marie-Thérèse Ibos, ontwikkelde zij belangstelling voor andere genres. Zij trad op met jazz en de songs van Brecht/Weill, en kwam uiteindelijk terecht bij het Franse chanson. Kaarten a € 25,- zijn te bestellen via info@deverzameling.nl. De aanvang is 15.00 uur bij De Verzameling op de Brouwerslaan 1a in Westervoort.

Locatie