Een van de recreatieplaatsen die dankzij de inzet van Dorpsraad Groessen tot stand is gebracht.
Een van de recreatieplaatsen die dankzij de inzet van Dorpsraad Groessen tot stand is gebracht.

Nieuwe Dorpsraad in Groessen

Tijdens een speciale bijeenkomst op woensdag 16 september om 20 uur bij Zaal Gieling wordt het nieuwe bestuur van de Dorpsraad Groessen gepresenteerd. Belangstellenden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn. Om kennis te maken met het negenkoppige bestuur en om mee te denken over de nieuwe agenda.

Dorpsraad Groessen behartigt al jaren de belangen van het dorp en onderhoudt de contacten met gemeente, verenigingen, politie en andere partijen. De Dorpsraad maakte zich onder andere sterk voor mooie initiatieven zoals de muziekkoepel, de recreatieplaatsen en de klompenpaden. Ook ontstond het initiatief voor de manifestatie en Kwis Das Groessen vanuit de Dorpsraad.

Het aantal bestuursleden nam de laatste jaren af en nieuwe aanwas werd niet gevonden, waardoor het voortbestaan van de Dorpsraad in gevaar kwam. “Maar er is een nieuwe groep Groessenaren opgestaan, die samen het nieuwe bestuur gaan vormen”, aldus interim-voorzitter Marianne Woudenberg. De namen van de nieuwe bestuursleden worden op 16 september bekend gemaakt. Het nieuwe bestuur wil vooral samen met de inwoners van Groessen de handen uit de mouwen steken.

Voor de bijeenkomst op woensdag 16 september is opgave verplicht. Opgeven kan via secretaris@dorpsraadgroessen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden