DVV bestaat deze maand 75 jaar

De Duivense voetbalclub DVV bestaat deze maand 75 jaar. Om precies te zijn op 15 september. De bedoeling was dat er een jubileumboek zou verschijnen, maar daar is in verband met alle coronaperikelen een streep door gehaald. 

De nieuwe planning is dat het boek verschijnt bij de viering van het jubileum in september 2021. De extra tijd biedt de redactie de mogelijkheid op zoek te gaan naar leuk, aanvullend materiaal. Denk aan verslagen, anekdotes, bijzondere gebeurtenissen en natuurlijk foto’s van elftallen en activiteiten.

Neem de foto hierboven, gemaakt op het veld achter de vroegere schutterstent. Waarschijnlijk eind jaren veertig. Namen van sommige spelers zijn bekend, maar niet van allemaal. En wie weet meer achtergronden bij de foto? Iedereen die informatie aan kan leveren wordt van harte uitgenodigd dit te doen. Email: jubileumboekDVV75@dvvduiven.nl. De letters DVV staan trouwens niet voor Duivense Voetbal Vereniging, zoals veel mensen denken, maar voor: Door Vriendschap Vooruit (zoals ook in het logo van de club staat vermeld).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden