Online groep voor partners van mensen met psychische problemen: Samen Leven!

Samen leven met iemand met psychische problemen is zwaar. Of het nu gaat om een depressie, persoonlijkheidsproblemen, ADHD/autisme of andere problemen. Vaak denk je dat jij de enige bent die in deze situatie zit. In het begin vind je de vraag hoe gaat het eigenlijk met jou misschien overdreven. Met jou is immers niks aan de hand. Maar als de situatie al iets langer duurt merk je dat het soms veel vraagt. Je cijfert jezelf misschien weg, komt niet meer zo toe aan je eigen hobby’s, vindt het moeilijk wat je nou juist wel of niet moet zeggen en/of doen tegen je partner. De conflicten breken je op, de machteloosheid en/of de eenzaamheid.

Je bent niet alleen, er zijn veel meer mensen zoals jij. Alleen praten we hier vaak niet zo gemakkelijk over met anderen.

In onze online gespreksgroep is de mogelijkheid om anderen die te spreken die jou als geen ander begrijpen, kan je je verhaal kwijt, tips te krijgen van elkaar.

Opzet en werkwijze
De vier online bijeenkomsten vinden maandelijks plaats via het programma ZOOM op maandagavond van 19:00 tot 20:30 via op de volgende data:
- 28 september
- 26 oktober
- 23 november
- 21 december

De groepsgrootte is max 8 deelnemers. Daarnaast zijn er twee preventiefunctionarissen van GGNet die de groep begeleiden met veel kennis en expertise over psychische problemen en hoe hier als partner mee om te gaan.  Elke bijeenkomst staat een ander thema centraal en krijg je informatie hierover toegestuurd. Hier gaan we met elkaar over in gesprek. In deze interactieve groep gaan we aan de slag met thema’s als zelfzorg en eigen gezondheid, balans in je relatie en communicatie. Daarnaast is ook veel ruimte voor je eigen vragen. 

Informatie en aanmelding
GGNet Preventie
Telefoon: 088 - 933 1180
E-mail: preventie@ggnet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden