Het succesvolle Belgische duo Frank en Piet in De Lantaern

Op zaterdag 3 oktober zal het Belgische duo Frank en Piet tijdens het Open Podium, van Muziekcafe De Lantaern in Zevenaar, een hele avond vullen met veel humor en een eindeloos zeer divers repertoire. 

De twee mannen hebben al vaker opgetreden in de Lantaern en het publiek genoot elke keer weer met volle teugen. De avond begint op 20.30 en is helemaal gratis. Het hoeft niet, maar is wel aan te raden. Reserveren. Vol is vol!

Het duo Frank en Piet hebben al meerdere keren met veel succes opgetreden tijdens Open Podiumavonden. Zij hadden voor deze avond een aantal bevriende Belgische artiesten uitgenodigd om mee te komen. Hoewel wel beloofd, haakten deze op het laatste moment af. Niet getreurd, Frank en Piet beloven er samen een fantastische avond van te maken door een geweldige avondvullende show te geven.

Frank en Piet toeren al jaren ononderbroken door het hele Belgische land. Maar ook in Nederland en Duitsland verzorgen zij  met hun akoestische gitaren optredens waarover bezoekers nog lang napraten. Met een bak aan eigen nummers, die van melancholisch tot humoristisch gaan, hebben ze een gigantisch groot repertoire. Maar ook rootsmuziek wordt nieuw leven in geblazen en dat kan gaan van Jimi Hendrix tot Deep Purple en van Leonard Cohen tot eindeloos, om maar een voorbeeld te noemen. Akoestisch zijn ze heel sterk en ze brengen de keet altijd aan ‘t swingen. 

Kijk voor meer informatie op www.delantaern.nl of reserveer op 0640542423
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden