Robot Ai is van plan om de geschiedenis van Gelderland te wissen.
Robot Ai is van plan om de geschiedenis van Gelderland te wissen.

In gevecht met robot Ai

Wie van spanning en avontuur houdt gaat naar de bieb in Zevenaar voor een gevecht tegen robot Ai. Lukt het jou om robot Ai te ontslaan en de geschiedenis van Gelderland te redden?

Robot Ai is tot de conclusie gekomen dat het merendeel van de kinderen niets om geschiedenis geeft. De volgende stap voor hem is dan ook om de geschiedenis van Gelderland te verwijderen. Het verhaal van Gelderland dreigt te worden gewist, zowel digitaal, als ook via acties offline! Kortom, de collectie is in gevaar! Help jij robot Ai tegen te houden?

Kraken van codes
Als je hem hebt verslagen door het maken van puzzels, het kraken van codes en het oplossen van raadsels, krijg je een leuke workshop van de bekende schrijfster Ineke Kraijo. Als afsluiting ontvang je een prijs omdat je robot Ai hebt verslagen. Misschien ga jij wel met je eigen robot naar huis?

Spannend gevecht
Voor dit spannende gevecht met robot Ai kun je je aanmelden via de website. Deze activiteit is geschikt voor kinderen uit groep 6, 7 en 8, Dit project is mogelijk gemaakt door de gemeente Zevenaar. De locatie is Kunstwerk! de Bibliotheek in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Dag/tijd: Woensdag 7 oktober van 15.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden