Chiel Driessen van Groessen scoorde zondag drie keer. Dat deden zijn ploeggenoten Joey de Haan en Rik Maatman ook. (Foto: Koos Roelofs)
Chiel Driessen van Groessen scoorde zondag drie keer. Dat deden zijn ploeggenoten Joey de Haan en Rik Maatman ook. (Foto: Koos Roelofs)

Dubbele cijfers voor Groessen

Groessen heeft op de eerste speeldag van de competities gigantisch uitgehaald. In eigen huis werd RVW met dubbele cijfers verslagen: 11-2. Joey de Haan, Rick Maatman en Chiel Driessen scoorden driemaal, Dylan Oudendag en Robin van Ussen waren eenmaal trefzeker.

Een geslaagde voorbereiding is natuurlijk leuk en aardig, maar uiteindelijk draait het om de competitie. De start van Groessen was echter in lijn met de oefenperiode en de verhoudingen op Sportpark Heggeakkers waren snel duidelijk. De bezoekers uit Renkum werden vanaf het begin van de wedstrijd omver geblazen door de aanvallende kracht van Groessen en na een 3-0 ruststand eindigde het duel in een allesbehalve geflatteerde 11-2 zege. Robin van Ussen (schitterende vrije trap op de lat), Jarno Geurts (paal) en Niels Derksen (lat) waren ook nog dichtbij een goal.

Trainer Koen van Loon: ,,Hoewel we voor rust af en toe wat slordig waren en twee tegengoals krijgen, was het een uitstekende wedstrijd. Wij zijn tevreden met deze keurige zege!” Zondag speelt Groessen in Arnhem tegen promovendus Elsweide.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden