Muziekcafé De Lantaern komende 3 weken dicht.

Muziekcafé De Lantaern sluit de komende drie weken weer haar deuren. Hierdoor komen de Open Podiumavonden van 3 en 17 oktober te vervallen. Ook het concert van Steve Knightley op 10 oktober gaat niet door. Na deze drie weken zal bekeken worden of de rest van het programma gewoon door kan gaan.

Op de persconferentie van afgelopen maandag waren premier Rutte en minister de Jonge duidelijk. De horeca moet om 22.00 uur sluiten en er mogen niet meer dan 30 mensen in de ruimte zijn. Dit maakt het voor Muziekcafé De Lantaern niet rendabel om open te blijven. Alle medewerkers vinden het ontzettend jammer dat het Muziekcafé weer moet sluiten, maar de gezondheid van hen en de bezoekers staat voorop. 

Als iedereen zich vanaf nu weer strak aan de coronaregels gaat houden en daarmee het aantal coronabesmettingen daalt kan de Lantaern misschien over drie weken weer open. Via de  www.delantaern.nl en op de facebookpagina van muziekcafe De Lantaern wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe wendingen betreffende het programma de komende tijd. De vrijwilligers hopen snel weer bezoekers te mogen ontvangen, maar tot dan: Blijf gezond!!!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden