Leergeld de Liemers doet mee aan actie Clubsupport

Leden van de Rabobank Arnhem en Omstreken kunnen Stichting Leergeld de Liemers steunen door deel te nemen aan de actie ‘Clubsupport’ van deze bank. Deze actie loopt van 5 t/m 25 oktober. Met de opbrengst van de actie kan Leergeld meer kwetsbare kinderen bereiken en helpen onder het motto ‘alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen’.

Stichting Leergeld de Liemers is er voor kinderen (van 4 tot 18 jaar) die opgroeien in gezinnen met beperkte financiële middelen. Deze kinderen kunnen om die redenen niet meedoen aan binnen- en/of buitenschoolse activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld de Liemers wil deze kinderen mee laten doen want sociale uitsluiting is een valse start. Dit gebeurt door o.a. het verschaffen van een fiets en/of een laptop, het -deels- betalen van de kosten om deel te nemen aan schoolkampen, -excursies, zwemlessen of het lidmaatschap van een sportvereniging.

Over de actie
Leergeld de Liemers is een van de goede doelen in onze regio die deelnemen aan deze Clubsupportactie. De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder deze goede doelen.

De leden van deze bank bepalen, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt. Iedere stem brengt een bedrag op. Leergeld is geheel afhankelijk van donaties dus hoe meer stemmen hoe groter de financiële steun.

Leergeld steunen door te stemmen
Alleen leden van de bank kunnen stemmen. Dit stemmen gaat via de RaboApp of Rabo Internetbankieren. Er wordt dit jaar dus geen stemcode per mail of post verstuurd.

Als je een rekening hebt bij de Rabobank kun je lid worden, dit lidmaatschap is gratis.

Stemmen kan eenvoudig onder de knop ’Zelf regelen’ en de stemperiode is van 5 oktober tot 25 oktober. Meer informatie: www.leergelddeliemers.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden