Dorpsraad heeft nieuw bestuur

Het nieuwe negenkoppige bestuur van de Dorpsraad Groessen is gepresenteerd. De meeste nieuwe bestuursleden zijn ook actief in het verenigingsleven in Groessen.

Dorpsraad Groessen behartigt al sinds jaar en dag de belangen van het dorp en onderhoudt de contacten met gemeente, verenigingen, politie en andere partijen. De Dorpsraad maakte zich in het verleden onder andere sterk voor initiatieven zoals de muziekkoepel, de recreatieplaatsen en de klompenpaden.

Het aantal bestuursleden nam de laatste jaren af waardoor het voortbestaan van de Dorpsraad in gevaar kwam. Een denktank leidde uiteindelijk tot een enthousiast nieuw bestuur dat in de eerste fase in samenwerking met het zittende bestuur aan de slag gaat. Het nieuwe bestuur bestaat uit Hans Knuiman, Erika Robbe, Luc Uffing, Sjoerd Bloemberg, Martine Wijnen, Roland Vedder, Maaike den Balvert, Sjoerd Geurts en Andrea Nieuwland.

Het nieuwe bestuur wil vooral aan de slag met onderwerpen die door de inwoners worden aangedragen. Daarnaast wordt gedacht aan een digitaal dorpsplein, waar verenigingen en bewoners elkaar online vinden en agenda’s op elkaar worden afgestemd. Groessenaren worden uitgedaagd om mee te denken over de agenda van de nieuwe Dorpsraad. Meer informatie: info@dorpsraadgroessen.nl.

Foto: het nieuwe bestuur v.l.n.r.: Hans Knuiman, Erika Robbe, Luc Uffing, Sjoerd Bloemberg, Martine Wijnen, Roland Vedder, Maaike den Balvert, Sjoerd Geurts en Andrea Nieuwland. (Foto: Eveline Wiendels)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden