Kennismaken, met korfbal bijvoorbeeld

Met Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sporten en creatieve activiteiten, zonder meteen lid van de betreffende club te hoeven worden. De Duivense korfbalclub Duko is een van de verenigingen die meedoet aan Sjors Sportief. 

Duko heeft voor verschillende leeftijdsgroepen een aangepast aanbod. Zo is er voor basisschoolleerlingen van de groepen 1 en 2 de Kangoeroeklup (foto). Lekker een uurtje rennen, springen, vangen, gooien, scoren en spelletjes doen. Het plezier staat voorop. Voor leerlingen van de groepen 3 en 4 is er al een meer op korfbal gerichte training. Je leert bijvoorbeeld ook de spelregels. Het leuke van korfbal is dat jongens en meisjes samen spelen in hetzelfde team. Leerlingen van de groepen 5 t/m 8 kunnen zich opgeven voor een echte korfbaltraining. Ze trainen dan mee met een team van Duko. Uiteraard met kinderen van dezelfde leeftijd. 

Alle coronarichtlijnen worden opgevolgd. Opgeven kan via de Duko-site (www.dukoduiven.nl) en via de Sjors Sportief-site (www.sjorssportief.nl). Op die site vind je ook het kennismakingsaanbod van andere clubs in Duiven en Westervoort.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden