<p>Michel Tikken: "Corona maakt niet alles onmogelijk. Dat bewijzen we met onze drive-in.” Rechts zijn restaurant De Kommensaal aan de Koestraat in Lathum.</p>

Michel Tikken: "Corona maakt niet alles onmogelijk. Dat bewijzen we met onze drive-in.” Rechts zijn restaurant De Kommensaal aan de Koestraat in Lathum.

Stamppotten drive-in bij De Kommensaal in Lathum

Restaurant De Kommensaal in Lathum is omgetoverd in een stamppotten drive-in. Voor 5,50 euro per persoon krijgen bezoekers een warm stamppotje mee naar huis met rookworst, spekjes, vleesjus en verse worst of een gehaktbal.

Eigenaar Michel Tikken van De Kommensaal is net als zijn collega-horecaondernemers flink gedupeerd door het sluiten van de horeca. Maar gerechten afhalen mag wel. Zo kwam de Duivenaar op het idee van een drive-in. De keuze voor stamppotten was vervolgens niet zo moeilijk. Een lekkere stamppot geldt als hét favoriete wintergerecht in Nederland.

Van de aankleding is veel werk gemaakt. Kerstbomen, vuurkorven, heel veel lichtjes, gezellige muziek, aan alles is gedacht in de verwarmde drive-in. Michel Tikken: “Toen de eerste coronamaatregelen werden aangekondigd zijn we direct overgestapt op een bestel- en afhaalservice. Dat werd zeer gewaardeerd. Nu zitten we in de tweede golf, net in een donkere tijd waarin sfeer en gezelligheid zo belangrijk zijn. Corona maakt niet alles onmogelijk. Dat bewijzen we met onze drive-in.”

De stamppotten drive-in van De Kommensaal (Koestraat 1 in Lathum) is elke dag geopend van 16.00 en 19.30 uur. Er is ook erwtensoep verkrijgbaar voor 3,75 euro per kop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden