<p>De taalcursus Spaans 1 intensief staat begin volgend jaar op het programma bij Kunstwerk! Educatie. (Foto: PR)</p>

De taalcursus Spaans 1 intensief staat begin volgend jaar op het programma bij Kunstwerk! Educatie. (Foto: PR)

Spaans lezen en spreken in veertien weken

De taalcursus Spaans 1 intensief staat weer op de agenda. Dit is een taalcursus voor diegenen die de beginselen van een taal in hoog tempo willen leren. In een korte periode wordt dezelfde stof behandeld als in de gewone jaarcursus niveau 1. 

Deze cursus is dan ook speciaal bedoeld voor personen die niet in de gelegenheid waren deel te nemen aan de cursus die in september van start is gegaan. Nu dus geen verloren jaar meer, dankzij deze intensiefcursus. 

Spaans is een goede keuze, omdat het een wereldtaal is en het is geen moeilijke taal. In veertien lessen leer je de basis van deze taal: grammatica, woordenschat, lezen, luisteren, schrijven en het belangrijkste: spreken. Al snel ga je de taal in de praktijk gebruiken tijdens bijvoorbeeld vakantie. Het boek biedt de leerstof aan via gevarieerde thema’s zoals: reizen, contact leggen, eten, enzovoort. Het is leuk en motiverend om in een groep, samen met een ervaren docente, deze taal te leren. Je bent van harte welkom! ¡Bienvenidos!

Locatie: Turmac Cultuurfabriek, lokaal 21. Docent is Marieke Rutten-Gerrits. Dag/tijd: Dinsdag 12 januari 2021, 20.30 uur. Aantal lessen: dertien lessen van 105 minuten. De prijs voor deze cursus is € 182,00. Meer weten over deze of andere cursussen van Kunstwerk! Educatie? Bezoek de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden