<p>Buiten de online vergadering om werd de ‘voorzittershamer’ van De Deurdreiers door interim Kristy Leenders overgedragen aan Ralf Diesvelt. (Foto: Eddy de Wild)</p>

Buiten de online vergadering om werd de ‘voorzittershamer’ van De Deurdreiers door interim Kristy Leenders overgedragen aan Ralf Diesvelt. (Foto: Eddy de Wild)

Ralf Diesvelt voorzitter van CV De Deurdreiers

Tijdens de online algemene ledenvergadering van carnavalsvereniging De Deurdreiers Groessen op de ‘elfde van de elfde’ is Ralf Diesvelt gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Kristy Leenders op. Zij trok de kar twee jaar als interim-voorzitter.

Ralf Diesvelt liet weten een trotse voorzitter te zijn van 'de mooiste vereniging van Groessen’. Drie bestuursleden werden herkozen: Carla Hakvoort, Marcel Willemsen en Geert Smits. Ruim dertig leden woonden de online vergadering bij. Zij besloten de contributie voor dit jaar te halveren, omdat vrijwel alle activiteiten zijn afgelast vanwege corona. Het bestuur hoopt dat deze maatregel de leden doet besluiten lid te blijven. De contributie volledig kwijtschelden is niet mogelijk omdat bepaalde kosten doorgaan. Bovendien is het plan om toch enkele activiteiten te organiseren, zoals ‘DeurdreiersTV’, het posten van filmpjes op social media. In het eerste filmpje worden Prins Thijs de 1e en zijn Adjudant Jelle Roordink gepresenteerd.

De bedoeling is ook begin volgend jaar een ‘Groessens theater' te organiseren. Met een dinershow in de avond en een matinee in de middag. Tevens zijn er plannen voor het carnavalsweekend en eventueel een zomercarnaval met optocht. De ontwikkelingen rond corona zijn daarbij bepalend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden