Tweede internet regio De Liemers bridgetoernooi

Tweede internet regio De Liemers bridgetoernooi

Op het tweede internet-bridgeregiotoernooi van 22 november ging de winst naar het paar Evaline van der Vring en Cor Verhoeven met 63,94 % van Bridgeclub Angerlo. De tweede en derde plaats werden bezet door spelers van Bridgeclub Didam en wel door Dinie Regeling en Petra Visser 62,65 % en Linda Camphuijnder en Veri Brink met 62,18 %.

Het algemeen klassement wordt aangevoerd door Ingrid en Rob Boekhorst met een gemiddelde van 58,70 %. Vierentachtig bridgers van de bridgeverenigingen uit Angerlo, Didam, Duiven en Zevenaar namen aan deze tweede zitting van dit toernooi deel. De derde (de slotzitting) zal gehouden worden op 6 december. Na de derde zitting zullen de wedstrijdleiders van de verenigingen “op gepaste afstand” de winnaars iets van de prijzentafel brengen.

Dat leeftijd geen belemmering is om vanachter de computer te bridgen bewijst het oudste lid van de Zevenaarse club met haar 93 jaar. Wekelijks speelt zij op twee avonden. Op dinsdag bij de combinatie van de Duivense bridgeclubs en op woensdagavond logt zij in bij BC de Liemers uit Zevenaar.

Omdat velen de wekelijkse contacten missen zorgt BC de Liemers met haar regelmatig verschijnende Nieuwsbrief “Brliemers” voor het nodige clubgevoel.

Daarnaast is BC de Liemers nu al bezig met de voorbereiding van de Kerstdrive. Deze traditionele jaarlijkse feestelijke drive kan helaas niet bij zalencentrum Staring plaatsvinden maar door “thuisbridge” zorgt de club dat we de onderlinge contacten houden en naar elkaar om blijven kijken; ook of juist in deze periode.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden