Sinterklaasvoorstelling


<p>Vanaf maandag 30 november kun je online thuis kijken naar de jaarlijkse Sinterklaasvoorstelling die in Het Musiater wordt gehouden. (foto: PR)</p>

Vanaf maandag 30 november kun je online thuis kijken naar de jaarlijkse Sinterklaasvoorstelling die in Het Musiater wordt gehouden. (foto: PR)

Sinterklaasvoorstelling

Cursisten van Theaterbeesten, Liemers Jeugdkoor en Liemers Jeugdorkest hebben maandenlang keihard gerepeteerd voor de jaarlijkse Sinterklaasvoorstelling in Het Musiater. Door de welbekende omstandigheden rondom het coronavirus kunnen deze voorstellingen zoals gepland niet doorgaan.

PIVM
Samen met de leerlingen wordt nu een filmregistratie van de voorstelling gemaakt om toch iedereen online mee te kunnen laten genieten. Kan Sinterklaas dit jaar de weg naar Het Musiater vinden? Uiteraard houden de pieten zich strikt aan de richtlijnen van het PIVM. Het Pieten Instituut voor Veiligheid en Marsepein.

Thuis bekijken
Tickets a € 7,50 zijn online te koop op onderstaande website. Je ontvangt dan een link waarmee je thuis op maandagavond 30 november om 19.00 uur deze filmregistratie kunt bekijken. Deze is daarna nog tot en met zondag 6 december te zien. Door aankoop van een ticket ondersteun je Kunstwerk! bij de voortgang van dit soort betaalbare cursussen, zodat kinderen de kans krijgen om zicht e ontwikkelen op muzikaal gebied.

Meer informatie?
Meer informatie over deze en andere voorstellingen in Het Musiater? Kijk dan op de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden