‘Boodschap van Sint’ brengt geld in laatje bij St. Remigius


<p>De aankomst van Sinterklaas in Duiven in 2019.</p>

De aankomst van Sinterklaas in Duiven in 2019.

‘Boodschap van Sint’ brengt geld in laatje bij St. Remigius

Sinterklaas en zijn Pieten die vanwege de coronapandemie niet op huisbezoek kunnen. Dat is een tegenvaller voor heel veel kinderen en hun ouders. Gelukkig is voor bijna alles tegenwoordig een online-oplossing. Gilde Sint Remigius werkt samen met de site www.boodschapvansint.nl en hoopt er zo ook nog wat aan over te houden.

Op boodschapvansint.nl kan iedereen de Sint een persoonlijke videoboodschap in laten spreken. Dé oplossing voor ouders, opa’s en oma’s en iedereen die een ander wil verrassen met een persoonlijk bericht van Sinterklaas.

Via de website kan de boodschap die Sinterklaas moet inspreken worden doorgegeven. Denk aan hobby’s, sporten, lievelingseten, complimenten, kinderhelden, lekkernijen en eigenschappen. Sinterklaas vertelt het hele verhaal zoals alleen hij dat kan, en aan het eind van de video kan hij bijvoorbeeld vertellen waar de cadeautjes liggen.

De Sinterklaas-video duurt ongeveer twaalf minuten en kost 20 euro. Van dat bedrag gaat een deel naar Gilde Sint Remigius, dat zo wat geld ik kas krijgt in deze moeilijke tijden. Je bestelt de boodschap via de website www.boodschapvansint.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden