Proeflokaal Duiven verzorgt kerstlunch bij Mikado


<p>Oscar Grift van Proeflokaal Duiven overhandigt een van de twaalf lunchboxen aan Lucia Dijkstra van Mikado. Op de achtergrond Dominic Beekmans van de welzijnsorganisatie.</p>

Oscar Grift van Proeflokaal Duiven overhandigt een van de twaalf lunchboxen aan Lucia Dijkstra van Mikado. Op de achtergrond Dominic Beekmans van de welzijnsorganisatie.

Proeflokaal Duiven verzorgt kerstlunch bij Mikado

Het nieuwe cateringbedrijf Proeflokaal Duiven verzorgde vorige week een uitgebreide lunch voor een groep van twaalf cliënten van welzijnsorganisatie Mikado. “Zoiets heb ik in het verleden met andere bedrijven ook altijd gedaan rond de feestdagen”, zegt Oscar Grift van Proeflokaal Duiven.

Het betrof mensen die elkaar vanwege corona een tijd niet hadden gezien. Eindelijk konden ze coronaproof weer een keer samenkomen en dan ook nog een heerlijke lunch. Oscar Grift: “Ja, het werd erg gewaardeerd. We hadden twaalf lunchboxen, zodat iedereen zijn eigen box had. In deze tijd kun je niet voorzichtig genoeg zijn.”

Zijn bedrijf, dat is gevestigd aan de Impact 71, blijkt een vliegende start te hebben gemaakt. Oscar: “Echt ongelooflijk. We zijn net begonnen en voor het weekend konden we er voor de kerst al niets meer bij hebben. Compleet uitverkocht.”

Na de kerstdagen richt Proeflokaal Duiven zich op oud en nieuw. Met onder meer een tien gangen-amusemenu, eventueel aangevuld met bier- en wijnarrangementen. Oscar: “Voor de dranken werken we samen met Dennis Kock van Mitra Duiven.”

Het bedrijf is ook actief op de zakelijke markt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden