Dickens2Go, kleine broertje van Dickens in de Liemers


<p>De Dickens2Go-kraam bij het theepaviljoen in het Horsterpark in Duiven.</p>

De Dickens2Go-kraam bij het theepaviljoen in het Horsterpark in Duiven.

Dickens2Go, kleine broertje van Dickens in de Liemers

Geen Dickens in de Liemers-kerstmanifestatie dit jaar in het Horsterpark. Dit zeer tot verdriet van de mensen met een beperking die in het theepaviljoen werken en voor wie het evenement het hoogtepunt is van het jaar. Daarom dit jaar: Dickens2Go. Het kleine broertje van Dickens in de Liemers.

Dickens2Go is een leuke kraam bij het theepaviljoen in het Horsterpark waar van alles te koop is. Leuke dingen die de mensen met een beperking hebben gemaakt, maar ook lekkernijen en drankjes als chocolademelk met slagroom, glühwein en koffie. Vanaf zaterdag 26 december is Dickens2Go iedere dag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Ook in het assortiment en niet te versmaden: oliebollen!

André Oudendag van de organisatie achter Dickens in de Liemers is blij dat het is gelukt de kraam te openen. “Voor onze doelgroep tikt een lockdown extra hard aan. Mensen komen echt in een isolement terecht. Daarom hebben we gekeken wat kan en al sinds eind november is de Dickens2Go-kraam iedere woensdagmiddag geopend. We kregen veel leuke reacties en die hebben ook de bestuurders van het dorp bereikt. Dankzij een bijdrage van de gemeente kunnen we vanaf tweede kerstdag iedere dag open. In principe tot de lockdown achter de rug is.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden