“Herstart” Team Duiven Alpe d’Huzes


<p>Team Duiven Alpe d'HuZes 2020. (Foto: Eef &amp; Co)</p>

Team Duiven Alpe d'HuZes 2020. (Foto: Eef & Co)

“Herstart” Team Duiven Alpe d’Huzes

Net als veel andere evenementen in 2020 heeft ook de Alpe d’Huzes geen doorgang kunnen vinden. Unaniem hebben alle team leden van Team Duiven besloten om deel te gaan nemen aan de editie van komend jaar. Deze staat op de rol voor 3 juni 2021. 

De voorbereidingen zijn alweer gestart. We duimen er natuurlijk voor dat we tegen die tijd naar Frankrijk kunnen en mogen afreizen. Vooralsnog is dat nog wel ongewis. Wat echter niet ongewis is, is dat er geld nodig blijft voor meer en beter kanker onderzoek. Dat is de reden dat we de herstart met acties weer hebben ingezet met een heel goed resultaat. Zo is er een succesvolle “wijnactie” geweest en hebben teamleden zelfgemaakte kerststukken en wenskaarten verkocht. Onze teller staat nu op ruim € 25.000,- en we hebben onszelf ten doel gesteld om te streven naar € 35.000,-. 

De komende maanden zult u van ons via verschillende sociale media, waaronder Facebook, van ons horen. Over Team Duiven: het team bestaat uit wandelaars en fietsers en is sinds 2012 ieder jaar actief geweest als deelnemer of vrijwilliger bij Alpe d’Huzes. Inmiddels is er vanuit Team Duiven in totaal ruim € 275.000,- bijgedragen aan de organisatie Stichting Alpe d’Huzes. Meer info is ook te vinden via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/teamduiven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden